Kort inlägg om sista dagen

Ja, det är sista dagen. Tråkigt, men det ska bli skönt att komma hem till katterna igen. De har nog saknat mig och jag har saknat dem. Så vi använde sista timmarna åt att ta det lugnt. Vi åt vår standard en-gång-per-resa-frukost på den Galne Biskopen, som traditionen bjuder och därefter blev det loppmarknad på Portobello Market. Ingen av herrarna köpte något, vad jag vet, men Zarina gjorde några inköp. Vi samlades på Duke of Wellington innan vi tog tunneln till Monument i stället.

Där blev det fika och macka innan vi såg till att Daniel fick ytterligare en ”det här har jag inte gjort” avprickad på listan. Besök på puben The Walrus and the Carpenter, som fått namn från Alice i Spegellandet. Matsalen heter Lewis Carroll Dining Room. Vi tog något att dricka, pratade med den irländske gossen bakom baren och sedan åkte vi för att träffa Tracey och gänget en sista gång. Först öl på The Black Friar och sedan mexikansk middag på South Embankment.

Nu återstår att sova, packa och resa hem. I morgon får jag pussa katterna och kommer att skriva min vanliga sammanfattning av hela resan. Väl mött.

2 reaktion på “Kort inlägg om sista dagen

  1. Katterna blir nog jätteglada. Kanske kattvakten också. Spm jag alltid sagt, det är skönast i sin egen säng. Kram

Kommentarer inaktiverade.