En trevlig fredagskväll

Då kom fredagen och vi har varit här en vecka och påbörjar med andra ord vecka två. Nu är det bara ett par dagar kvar, visserligen, men ändå. Vi hoppade frukost idag och tog kaffe/te och en varsin panini på Caffè Nero vid Tottenham Court Road i stället. Var gott och faktiskt första gången den här resan som vi besökte en Nero. Brukar bli några gånger, men inte denna resan. Sedan gjorde vi en snabb tur förbi paraplybutiken för att kolla på ett paraflax åt min väninna TJ. Fanns ett och annat, men prislappen var därefter.
Nästa stopp var Foyles där jag handlade lite böcker. Vi var inte där så länge utan drog vidare till Gerry’s där jag köpte persikosnapps och chokladbitter. Mer blev det inte. Sista anhalten blev Hamley’s leksaksbutik. Där tog det en stund och Daniel gick och tog ett par öl i stället.
Resten av dagen spenderades i Richmond. Vi tog tunnelbanan dit och besökte fyra trevliga pubar. Lunch intogs på den första och sedan vandrade vi runt i lugn och ro och slog oss ner där det såg bra ut. Vädret var helt okej och de enda, i princip, droppar som kom var när vi var på Hamley’s.
När kvällen tog slut reste vi in till High Street Kensington för att äta middag. Vi fann en lite halvstökig pub där vi fick ett bord och kunde beställa lite ätbart. Var kanske ingen lyx, men vi blev mätta. Så nu återstår bara att sova så att vi orkar med en sista dag i London.

En reaktion på “En trevlig fredagskväll

  1. Idag blev det mest mat och dryck. Gott det. Kram till er alla.

Kommentarer inaktiverade.