London 2016 är till ände

Då var vi hemma igen och äventyren i London är slut för den här gången. Kanske är det lika bra, för hur det än är så är hemma bättre än borta och en intensiv vecka i London sliter lite på krafterna. Vi har haft mycket roligt för oss, även om vi inte hunnit speciellt mycket i jämförelse med hur det brukar vara. Tracey tog en del tid i anspråk och då gjorde vi naturligtvis annat som var kul, så det är inget att säga om det. Lite väl få pubbesök kanske. Det var sällan vi sade att vi skulle gå och ta en pint, men så är det ibland. Hann kanske inte till alla butiker heller, men de ligger kvar till nästa gång och så även pubarna.

Födelsedagar firades och presenter bytte ägare, vilket gjorde att vi borde haft bagen med oss så att vi kunnat checka in en extra väska på hemvägen. Det löste sig ändå, men nästa gång skall vi nog komma ihåg detta. Claes och Zarina sade i alla fall att de ville komma tillbaka till London och det är ju ett klart plus. Då har vi gjort rätt.

Hemresan gick bra och även om det tydligen var snö hemma, något som av outgrundlig anledning överraskar SJ vare år, så gick tåget som det skulle. Visserligen några minuter senare och vi blev ytterligare sena i Stockholm Syd, men allt i allt så kom vi hem enligt tidtabellen och Daniel hann precis med bussen hem. Zarina och jag kunde ju gå då vi båda bor nära stationen. Claes hade bara att ta tunnelbanan hem när vi väl kom till Stockholms Central, så han hade den enklaste resan av oss.

Så nu är det bara att planera nästa resa – när den nu blir av. Den här är över och det var en trött reseledare som kom hem till katterna igår kväll. 🙂

2 reaktion på “London 2016 är till ände

  1. Du är väl värd att få en tids vila, efter det lasset som du burit.
    Kram.

  2. Välkommen hem till glada katter. Som vanligt har det varit roligt att läsa din blogg. Vi hörs och syns. Kram

Kommentarer inaktiverade.